A mennyei prófécia
2022. március 20. írta: Kreatívan ébredő

A mennyei prófécia

 

 mennyei.jpg

 

Az emberek a mai, mondern civilizációban energiaharcot folytatnak egymással. Igazság, pénz vagy hatalom nevében éltető energiát nyernek el másoktól az élet különböző területén. A nagyhatású könyv, A Mennyei Prófécia szerint a mostani ezredfordulón már eljött az az idő, amikor az emberiség épp elkezdett ráébredni az élet valódi természetére, a világ valódi menetére. Kisebb nagyobb tömegek vonulnak ki, mint megvilágosodott emberek a természetbe, ráeszmélvén és törekedvén arra, hogy ne egymástól vegyék el a másik számára is szükséges energiát. A belső- és külvilágban vannak még források, ahonnan eredeztethetik. Végtelen forrással rendelkezik a Földanya, a teremtőnk, bárhogy hívjuk is, pedig minden tervének tetsző utat nagy erőkkel támogat, erre érdemes ráhangolódni, mint pisztrángnak a víz folyamára, így sose fogyunk ki az éltető energiából.

Találkozásaink pedig nem enegiaharcok, miután az ember felismeri, hogy az élete tele van misztikus történésekkel, egybeesésekkel, nem véletlen „véletlenekkel”, szinkronicitásokkal, és ezeken alapuló emberi találkozásokkal, melyek sorsszerűek. Mintha egy láthatatlan rendező rendezné az eseményeket és a találkozásokat az életünkben.

(Könyvajánlót olvashattatok)

folyt. köv.

james_redfield_a_mennyei_profecia.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativanebredo.blog.hu/api/trackback/id/tr1217785224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása